top of page
festival-flags-garden-party.jpg

ANDERE FEESTEN

Onze tuin biedt ook de mogelijkheid om allerlei grotere feesten te organiseren. We denken hierbij aan communiefeesten, lentefeesten, reünies, huwelijksfeesten, ... 

Je betaalt 350€ voor het verblijf. Je kan dan gebruik maken van alle accommodaties. Zo kan je vrij op bezoek gaan bij de dieren en spelen op de speelweide en in de speeltuin. Ook het gebruik van borden, glazen en bestek is in deze prijs inbegrepen

(de afwas doen wij achteraf).

Je hebt de keuze om de receptie en maaltijd zelf te voorzien of door ons te laten verzorgen.

Wij bieden een receptie aan voor 9€ (koude receptie) of 11€ (warme receptie) per persoon. Hierin zit inbegrepen: cava, sinaasappelsap, hapjes, chips en groenten. 

 

Ook de maaltijd kunnen wij verzorgen, je kan dan kiezen voor barbecue of breugelfeest. Indien je voor deze optie kiest, krijg je een korting van 100€ voor de verblijfsplaats. Concrete prijzen voor de maaltijd hangen af van de keuzes die je maakt. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren.

Kinderen jonger dan 2 jaar gratis.

VERJAARDAG

Onze kinderboerderij biedt de ideale plaats om verjaardagsfeestjes te laten doorgaan.

 

De prijs van een verjaardagsfeestje bedraagt 14€ per kindje. Hierin zitten inbegrepen: twee drankjes, een snack (pannenkoeken of een hot-dog). een ijsje en een rondleiding bij de dieren.

Het feest duurt 3 uur.

Tijdens een feestje kunnen er ook koekjes gebakken worden. Dit tegen een meerprijs van 3€ per kindje.

Gelieve ons te contacteren voor inlichtingen, concrete prijsafspraken en reservatie.

Prijzen onder voorbehoud van eventuele prijsstijgingen.

Voor de meest actuele prijzen kan u ons steeds contacteren.

bottom of page