top of page
  • Boer Jef

Yana en Febe


Yana en Febe... Die namen zullen bij ons altijd samen vallen! Yana en Febe volgden het 6de jaar dierenzorg in Geel en ze kwamen elke vrijdag bij ons op stage. Ze kwamen ook écht elke vrijdag: slecht weer, goed weer, al was Yana ziek, al had Febe hooikoorts: ze waren er altijd! Elke vrijdag maakten ze de stallen en de weides proper, ze verzorgden ook zieke dieren, maakten een vogelkooi en waren ook bereid om allerlei andere werkjes voor ons op te knappen. Echt: Febe en Yana hebben ons zo goed geholpen.


Het zijn ook twee zeer aangename meisjes: altijd goed gezind, altijd vrolijk. De prettige gesprekjes 's middags aan tafel zullen ons altijd bijblijven! Yana gaat verder studeren voor kapster en Febe gaat het 7de specialisatiejaar dierenzorg volgen. Voor allebei een zeer goed idee: deze meisjes kunnen hard werken, zeer zelfstandig en vooral: ze doen het met plezier! Twee jonge mensen met zo'n positieve uitstraling, zo'n zin om te werken, niet bang om zich vuil te maken...


Echt, we hebben genoten van hun aanwezigheid en zullen hen gewoon heel erg missen... Maar er mag geen probleem zijn: ze wonen allebei in de buurt en hebben beloofd om nog heel veel langs te komen.

In ieder geval: heel erg bedankt voor jullie inzet en hulp!

bottom of page