• Boer Jef

Geslaagde open dag!


Eindelijk: de lang verwachte open dag! Vanaf februari hebben we er naar toe gewerkt en vanaf de paasvakantie werkten we zeer intensief. Er was heel wat herstelwerk: de natuur en de dieren nemen in de winter heel veel terug.


We hadden ook enkele ideeën om onze tuin wat te vernieuwen: we maakten een petanquebaan, een nieuwe vogelkooi en een kooi voor onze nieuwe 'boeroendoek' (een grondeekhoorn).


De 'hoek met kleine dieren' werd aangepast een ook daar leven nu nieuwe dieren: axolotls, wandelende takken, gerbils en een baardagame.


Tot op de laatste minuut moesten we nog werken om alles in orde te krijgen. Pech voor de mensen die al voor onze poort stonden... Pas om 10 uur stipt konden we de deuren openen.


Het weer was prachtig en al vlug liep onze tuin vol... Ze waren er weer allemaal: onze familie, onze vrienden, onze buren (en dat mag je zeer ruim nemen) en onze boerderijvrienden - mensen die hier komen van het eerste uur en die nog altijd trouw op post zijn als er een activiteit is op onze kinderboerderij. Bedankt allemaal: jullie zijn onze grootste steun!


We willen ook heel speciaal Ben bedanken, onze 'ballonnenclown' : hij heeft ongetwijfeld kramp in zijn handen gehad nadat hij een ganse dag ballonnen voor de kinderen heeft gedraaid...


Vandaag kwamen er ook heel veel nieuwe mensen een kijkje nemen op onze kinderboerderij. Hopelijk is het hun welgevallen en mogen we sommigen meer ontmoeten.

Open dag 2016 : het was een prachtige dag !