March 30, 2019

Op zaterdag 20 april is het weer zover: onze open dag. Vanaf 10 uur zetten we onze poort (gratis) open voor alle mensen die een bezoekje willen brengen. Heb je een vraag, wil je wat meer informatie of wil je gewoon eens komen rondkijken, dan ben je zeker welkom!

Hopelij...

June 19, 2017

Vandaag was er heuglijk nieuws op de kinderboerderij. Toen we opstonden liep er een klein diertje rond in de grote weide: een hertje. Het diertje werd vannacht geboren en liep al vrolijk mee met zijn mama. 

Maar daarmee was het geluk nog niet voorbij. Deze namiddag werd...

June 19, 2017

Binnenkort is het weer zover: onze zomerkampen voor kinderen van de lagere school. Houdt uw kind veel van dieren en heeft hij of zij altijd al eens willen helpen op een boerderij? Dat kan. Wij organiseren meerdaagse zomerkampen waarbij kinderen de kans krijgen om eens...

March 23, 2017

Op zaterdag 15 april is het weer zover: onze open dag. Vanaf 10 uur zetten we onze poort (gratis) open voor alle mensen die een bezoekje willen brengen. Heb je een vraag, wil je wat meer informatie of wil je gewoon eens komen rondkijken, dan ben je zeker welkom!

Hopelij...

November 27, 2016

Ja, het gaat vriezen. Ik moet jullie niet vertellen dat de vrieskou de laatste bladeren nu echt wel gaat laten vallen, maar daar gaan we niet over beginnen...

We zijn er klaar voor. 

Meestal moeten we op het laatste nippertje nog heel wat werk verrichten om alles veilig...

November 17, 2016

We hebben vier honden, zoals je weet. Drie jonge honden en één oude hond: ons Lara.

Lara is nu dertien jaar en bejaard... Dat zie je eraan: Lara slaapt veel, ze laat stinkende winden en maakt lange uitgerekt knorgeluiden als ze geniet. Ze stapt altijd zeer rustig, op ha...

November 16, 2016

Ze stonden allemaal binnen vanmorgen (behalve de nandoes...) en gelijk hadden ze. Sinds september geef ik de dieren vier keer per week eten en dit was de eerste keer in de regen. Wat een weer, zeg!

Een weer om geen hond door te sturen, zeggen ze toch? Wel, toch gingen z...

November 15, 2016

Ja, het gaat vriezen. Ik moet jullie niet vertellen dat de vrieskou de laatste bladeren nu écht gaat laten vallen... maar daar gaan we niet opnieuw over beginnen!

We zijn er klaar voor: meestal moeten we op het laatste nippertje nog heel wat werk verrichten om alles vei...

November 14, 2016

Oke, ik weet het: het vorige artikel kwam wat zeurderig over. Vooral voor mensen die tijdens het weekend met hun kinderen het bos intrekken, met hun laarzen de bladeren omhoog trappen of ze lekker in mekaars gezicht gooien, is de herfst zeer mooi.

Er bestaan trouwens hu...

November 13, 2016

De herfstvakantie was mooi: niet te koud, niet teveel regen en wat lichte mist. Allerheiligen kende zelfs niet zijn typische grauw allerheiligenweer, neen: het was best mooi.

Dit eerste deel van de herfst kan ik appreciëren: er hangen nog veel bladeren aan de bomen en d...

Please reload

Uitgelichte berichten

Open Dag

March 30, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

March 30, 2019

June 19, 2017

June 19, 2017

March 23, 2017

November 17, 2016

November 16, 2016

November 14, 2016

November 13, 2016

Please reload

Archief